If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм много на ясно, би ли се разминала работата с преден капак и предна броня(и прилежащите им елементи)? Разлики предполагам в габаритните им размери няма, или греша?
ами в София има едно правено такова черно ГТВ след удар собственика го е направил с новия капак и броня... идваше по сбирки човека (май Ники се казваше имаше и Ескалейд после) преди година и нещо, но той има много пари и не знаеше кой знае какво по процедурата..... дал го е и са го направили (в Швейцария мисля).
Можеш лесно да познаеш че е конверсия по таблото вътре, конзолата и духалките.... но беше станало супер според мен.
Да, четох за това ГТВ в темата на bouncer. Забелязох 2-3 ГТВ-та преработени да се продават в Германия. И въпреки, че всички имаме представа какви са цените на преден капак и броня за ГТВ, ако процедурата не е супер сложна(да глътне още достатъчно манги) да знам... Още мнения са добре дошли
може и е сравнително лесно... виж в "линкове" темата която сложих и там на адреса има в раздела за ГТВ някъде мисля дори със снимки как се прави....но трябва да се разтърсиш.
Там можеш да видиш и преправена конзола и сложен 7" тъчскриин и компютър.....това е моята мечта направено е много красиво...
ами в София има едно правено такова черно ГТВ след удар собственика го е направил с новия капак и броня... идваше по сбирки човека (май Ники се казваше имаше и Ескалейд после) преди година и нещо, но той има много пари и не знаеше кой знае какво по процедурата..... дал го е и са го направили (в Швейцария мисля).
Можеш лесно да познаеш че е конверсия по таблото вътре, конзолата и духалките.... но беше станало супер според мен.
Стария собственик на това ГТВ се казва Ники и е върл фен на Алфа а този който идваше с него по срещите не знам кой е но беше казал че ще го даде на сина му да го счупи па той си взе Ескалейд Ако искате мога да ви свържа с него и да го питате по обстойно за феислифта
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колко струват предния капак и бронята след фейслифта?
По добре да не знаеш
Или това заедно с фаровете е колкото едно GTV на старо
няма смяна на фарове, само капак и броня и "леко" напасване на захващането, но се оправя. Излиза около 1000 евра сурово, после китове боя..... ааа и това май беше цената без решетката и ако не се лъжа с няква отстъпка.
А зависи от ГТВ-то на старо има и скъпи, да не говорим за Спайдери. А с фейслифта си ставаш актуален особено ако таблото ти е от последните, като мойто и на Рали.
Колко струват предния капак и бронята след фейслифта?
По добре да не знаеш
Или това заедно с фаровете е колкото едно GTV на старо
няма смяна на фарове, само капак и броня и "леко" напасване на захващането, но се оправя. Излиза около 1000 евра сурово, после китове боя..... ааа и това май беше цената без решетката и ако не се лъжа с няква отстъпка.
А зависи от ГТВ-то на старо има и скъпи, да не говорим за Спайдери. А с фейслифта си ставаш актуален особено ако таблото ти е от последните, като мойто и на Рали.
Можеш ли да дадеш снимки как е станало? Сложни ли са преправянията в захвата?
Мой познат искаше да купува леко ударено GTV и пита за цени и резултата беше броня, преден капак и фар с работата му бяха казали 4000+лв., та той се отказа много бързо, а колата нямаше сериозен удар. Сега кара Фиат Купе.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
моето мнение е като събера занапред парички и да взема след 03 фейслифта.иначе преправяне не одобрявам няма смисал.пък вчера видях брера спайдър се продава пред бмв-център варна за 45000 лева пък тая си е нова че то след две години цената ще два пъти надоло така че е бъдещ проект.еи много е добра тая кола ще взема апарата и ще я снимам и ще пусна снимките.
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment